Go to Top

Pladsen

Lidt om Dråby Strand Camping

Dråby Strand Camping blev grundlagt i 1968. Dengang bestod en campingplads af en iskiosk, en mark, 8 toiletter og 2 bruserum med separate gasvandvarmere, som gik ud når det blæste fra øst.Sådan er det ikke mere.

I dag er Dråby Strand Camping en moderne 3-stjernet campingplads med dertil hørende faciliteter.

Vi har nummererede pladser hvoraf næsten halvdelen er med udsigt til Kattegat, nogle endda helt nede i vandkanten. Andre ligger ca. 100 m fra havet i læ af gamle grantræer. Andre igen lige ved siden af legepladsen, uden dog at være generet af denne. Dog har ingen af pladserne over 100 m til en af vore toiletbygninger. Vi vil helt sikkert kunne finde en plads som passer lige til dig og din families ønsker.

I vore opvarmede toiletbygninger har vi installeret nye vandbesparende toiletter. I alle håndvaske er der varmt vand i hanerne. I vore 7 familierum og bruserum har vi ikke problemer med slidte møntautomater, da det hele kører på chip – kort. For de mindste har vi et lækkert puslerum med varme, og fast installeret badekar i bordhøjde. Vi har 2 fine køkkener med kogeplader, hvor I kan tilberede jeres middag eller klare opvasken.

I vores møntvaskeri med 1 stor hurtigt centrifugerende vaskemaskine og tørretumbler , kan I nemt og effektivt få klaret vasketøjet. Rengøringen sker 2 gange i døgnet på tider der er til mindst gene for dig og din familie.

For børnene har vi en legeplads med 2 hoppepuder, på henholdsvis 120 m2 og 60 m2, 30 m svævebane, rutsjebjerg med en 6 meter lang rutsjebane, gynger og en stor boldbane, hvor der leges og spilles af børn i alle aldre.